هافتح مصنع شيبسي ب اسمي
نزلت الموضوع ماتقبلش مش عارفه ليه
الطريقه في الصور
و نوع البطاطس جيبتها الرمليه الكبيره اللي في السوق دلوقتي و مابنقعهاش خالص
يا دوب بغسلها بس
و الطعم ع حسب ما انتو عاوزين في عند العطار كتير
بس انا حاطه كركم و كاري و ملح بس
تعديل التوابل بعد القلي مش قبل خالص
و الكركم مش بيمرر و الله دي رشه خفيف و قلبي
شيبسي مقرمش ازاي
زيت سخن جدا و ياريت طاسه مابتلزقش
بحطها واحده بواحده
رفيعه خااااالص اهي
دي اللي عملت بيها