
هافتح مصنع شيبسي ب اسمي
.png)

نزلت الموضوع ماتقبلش مش عارفه ليه
الطريقه في الصور
و نوع البطاطس جيبتها الرمليه الكبيره اللي في السوق دلوقتي و مابنقعهاش خالص
يا دوب بغسلها بس
و الطعم ع حسب ما انتو عاوزين في عند العطار كتير
بس انا حاطه كركم و كاري و ملح بس
تعديل التوابل بعد القلي مش قبل خالص
و الكركم مش بيمرر و الله دي رشه خفيف و قلبي

شيبسي مقرمش ازاي

زيت سخن جدا و ياريت طاسه مابتلزقش

بحطها واحده بواحده

رفيعه خااااالص اهي

دي اللي عملت بيها



